Tullinge Strand, Tullinge

Ulvsbergsvägen 9D

  • 2 rum
  • 57,4 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 600 000 kr
Månadsavgift: 4 104 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik 2:a med stor uteplats - Tullinge Strand

Nu säljs den sista bostaden i unika Ulfsbergsgården!

Välkommen till Ulfsbergsgården och ett av Parkhusen som består av 16 lägenheter.

Nyproduktionsprojektet som värnar om dess unika läge och uppvuxna natur består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Tullingesjöns glittrande vatten nedanför föreningens mark präglar hela området och den parkliknande fastigheten om ca 31 000 m² har tjänat som hem för den vackra herrgården sedan början på 1900-talet.
Finplanering och uppförande av föreningens gemensamma ytor håller på att färdigställas kommer att vara klart inom kort.

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här har man byggt hem att trivas i, länge.

Denna bostad ligger på markplan i huset och erbjuder en trevlig uteplats på baksidan med utsikt mot föreningens gemensamma ytor. Den trädäckade altanen erbjuder flera möbleringsalternativ.
Utanför entrén ges det plats för enklare möblering.

Interiört charmas man av de väl avvägda materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell.

Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av de rikliga ljusinsläppen från fönsterpartiet i vardagsrummet ut mot uteplatsen.

I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens.

Sovrummet har gott om garderober och även härifrån når man uteplatsen.

Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights.

Utöver bostäderna har det satsats på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut.
Vid en klippavsats byggs en stor bastu med bedårande sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna.
Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym.

Projektet är uppfört av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927.

Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tullinge Strand, Tullinge

Ulvsbergsvägen 9D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.