Surte, Surte

Solskensvägen 22

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Låg månadsavgift om 2 854 kr och stor inglasad balkong om ca 30 kvm!

Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna till denna fina tvårummare med öppen och social planlösning. Kök i tidlöst vitt med b.la integrerad diskmaskin och plats för matbord. Vardagsrum är lättmöblerat och här rymmer ni soffa, bord. bokhylla och TV. Från både kök och vardagsrum når ni den stora och inglasade balkongen i vinkel om ca 30 m². Här rymmer ni matgrupp och sköna loungemöbler. Sovrum med palts för dubbelsäng. Förvaring i garderober. Badrum med ljust kaklade väggar och på golvet ligger mörkt klinker. Välutrustat med dusch med b.la. golvvärme och kombimaskin. I hallen finns både hatthylla och garderob. Öppet fiber. Möjlighet till laddstolpe som bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Till bostaden hör ett källarförråd.

I Brf Solskensvägen 1 bor ni med låg månadsavgift där el, värme, vatten och parkering ingår. Stabil förening med som är byggt i miljöklass guld, vilket medför väldigt låga energikostnader. Föreningen har en stabil ekonomi där deras lån är bundna till låga räntor med villkorsändring först under 2025.

Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

Mer om mäklarna