Sundbyberg

Milstensvägen 29

REDO™
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal tvåa med stor balkong i soligt läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade och charmiga tvåa! När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med praktisk förvaring med garderober längst väggen. I anslutning till hallen når du det stora och rymliga badrummet med en praktisk kombimaskin och gott om plats för ytterligare förvaring. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval. Köket imponerar med sina generösa arbetsytor och komplett maskinell utrustning, inklusive integrerad kyl och frys, spishäll, ugn, mikro samt fläkt och diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd och ljus, och de generösa fönstren med fritt läge fyller rummet med naturligt ljus. Dessutom erbjuder vardagsrummet utgång till en stor balkong i soligt läge! Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt annan möblering efter behov.

- Lugnaste läget i Ursvik nära villor och färdigbyggd omgivning.
- Stabil BRF med låg avgift.
- Nära motionsspår och naturreservat.
- Smart planlösning med gott om förvaring, inklusive externt förråd.
- Nära busshållplats.
- Tvärbana byggs och beräknas vara i drift under 2024
- Badrum med kombonerad tvättmaskin/torktumlare.

BRF Ursvikshöjden är en äkta bostadsrättsförening med 67 lägenheter i Sundbyberg. Föreningen bildades år 2010 och är en stabil förening,

För den hurtige finns uppskattat motionsområde med upplysta löpspår och utegym som under vintertid övergår till skidspår. Även andra anläggningar som idrottsplats med fotbollsplan och häststall finns i närheten. Nära anslutning till E18 och vidare mot E4. Kommunalt tar du dig enklast via buss 504 från Sundbybergs station eller Rissne. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Tvärbanan beräknas stå färdig i Ursvik 2024. I närheten finns Ursviks kök och bar, Arigato sushi, restaurang Krubb och ett gym. Nära till matbutiker som Stora Coop och Willys som finns längst Enköpingsvägen. För den shoppingsugne är det nära till Westfield Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Kista galleria.

Ebba Blom - 0709391356

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sundbyberg

Milstensvägen 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.