Karolinska/Solna, Solna

Fogdevreten 6

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och nyligen stamrenoverad tvåa i lågt belånad förening! Granne med Vasastan!

- Rymlig & ljus
- Stambytt badrum 2023
- Praktiskt kök med diskmakin
- Stort sovrum med plats för dubbelsäng
- Ypperlig förvaring
- Stor och otroligt välskött förening
- Gemensamt gym och bastu
- Citynära läge
- Gångavstånd till T-Bana
- Bra bussförbindelse
- Nära till nya Hagastaden
- Närhet till Karolinska
- All service vid Torsplan & Solna C
- Lugn och trivsamt område
- Hagaparken & Brunnsviken runt hörnet

Här har ni nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna ljusa och charmiga tvåa belägen på den eftertraktade adressen Fogdevreten. När ni kliver in möts ni av en bostad med optimal planlösning, ett rymligt kök och ett nyrenoverat badrum med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och behaglig golvvärme. De stora fönstren bidrar till en fantastiskt ljus atmosfär från två väderstreck, vilket skapar en trivsam känsla i hela lägenheten. Bostaden är smart utformad med generösa rum och gott om förvaringsutrymmen, både i garderober och en praktisk klädkammare.

Föreningen är väl underhållen och har en synnerligen stabil ekonomi, tack vare framgångsrika försäljningar av mark som genererat cirka 200 miljoner kronor. Dessutom äger föreningen marken själva och njuter av goda hyresintäkter, samt har stora potentiella tillgångar i form av 10 hyreslägenheter som kan säljas vid ledighet.

Fogdevreten vid Karolinska är ett populärt område med ett mycket attraktivt läge invid Vasastan. Närheten till Vasastan ger närhet såväl mataffär (Hemköp Torsplan) som frisörer, restauranger och caféer. Fler restauranger, caféer och butiker finns i Solna Centrum - endast en kort promenad bort. Mycket goda kommunikationer med både bussar i direkt närhet och T-bana (S:t Eriksplan) på promenadavstånd. Gångavstånd till både Vasastan och Kungsholmen samt direkt närhet till Hagaparken med Brunnsvikens bad och badbryggor. Ett stenkast bort finns Vasastan med allt man kan önska sig i form av restauranger och nöjen. Även mysiga Hagaparken finns nära till hands. Här byggs även nya stadsdelen Hagastaden som kommer bestå av arbetsplatser och bostäder. Goda kommunikationer finns i området både mot Solna och innerstan! På sikt kommer även en tunnelbana att komma till området, den gula linjen planeras till området i mitten av 2020-talet.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna