Järvastaden, SOLNA

Dammtorps allé 17

REDO™
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern 1:a med närhet till buss som tar dig direkt till Universitetet!

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för alla som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Busstationen som ligger ca 100m från bostaden tar dig direkt till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. För dig som vill använda tunnelbana har du Hallonbergens station en kort cykel- eller busstur bort. Med bil tar du dig på 5 minuter till Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX-biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger.

Här i Järvastaden är det lätt att trivas och läget på Dammtorps allé är fenomenalt. Här bor du naturnära med parker, gym och skog med bra motionsspår samt utegym nära till hands. Närheten till ICA, frisörer, caféer, pizzerior och andra restauranger som serverar allt från sushi till libanesisk À la carte gör detta område perfekt för förstagångsköparen eller varför inte studenten som har möjlighet att bo ett stenkast bort från direktbussen till universitetet.

Nu har du chansen att flytta in i ett hem där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset! Här på Dammtorps allé 19 hittar du en optimalt planerad och ljus lägenhet med fräscha ytskikt, vackra golv och fint ljusinsläpp. En modern bostad med hög standard som lämnar ytterst lite övrigt att önska. Att föreningen föreningen även har garage i huset och en fin innergård visar på att du har möjlighet att göra en riktigt bra affär! Till lägenheten hör även ett källarförråd. Vid större bjudningar kan du som köpare även boka Jaktvillan, läs mer på: http://www.jarvastaden.se/index.php/boendeinformation/boka-jaktvillan.

Välkomna hem!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järvastaden, SOLNA

Dammtorps allé 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.