Huvudsta, Solna

Storgatan 29B, 3/3 tr

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och fin 3:a i Gamla Huvudsta med balkong högst upp i huset!

Välkommen till denna fina och insynsskyddade trea om 75 kvm inbäddad i härlig grönska i populära Gamla Huvudsta. Balkong i bästa läge med eftermiddag/kvällssol och ett fräscht och stambytt badrum år 2017.

Varmt välkomna till mysiga Storgatan 29B högst upp i huset mot två väderstreck. Här finner ni en unik bostad som har ett naturligt insynsskydd samt en stor balkong i attraktivt sydvästläge mot innergården. Här kan magiska solnedgångar avnjutas. Bostaden är i mycket bra skick. Det rymliga badrummet är stambytt på ett mycket stilfullt sätt med mörkt golv och vita kakel upp till tak, fint handfat och ett förvaringsskåp. Vidare finner ni ett stort och luftigt sovrum med plats för dubbel säng och annat möblemang. Bostadens hjärta, det öppna vardagsrummet - skapar plats för sociala sammanhang och en familjär känsla. Planlösningen på denna 3:a har sina 75 kvadratmeter på precis rätt ställe. Källarförråd och vindsförråd tillkommer. Stabil förening med låg avgift och parkeringsplatser!

Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Välkomna till Storgatan 29B!

Läget är perfekt med närheten till 3 tunnelbanestationer - Solna C, Västra Skogen och Huvudsta. I närheten finner man såväl promenadstråk längs Ulvsundasjön som ridstall, 4H-gård, friluftsbad, seglarskola och flera grönområden. Ta en promenad via Pampas marina och Karlbergs slott in till Stockholm C. Tar du cykeln är du i innerstan på 10 minuter! Solna Centrum med ett oslagbart utbud av kommunikationer, affärer, restauranger och mycket mer når man efter en kortare promenad.

Välkommen hit för att trivas!

Mer om mäklarna