Huvudsta/Solna, Solna

Wiboms väg 8

REDO™
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 695 000 kr
Månadsavgift: 5 865 kr/mån

Öppen och barnvänlig 4:a i familjevänligt och centralt läge!

*Kontakta mäklaren för mer information om bostaden samt för att hålla dig uppdaterad om visningar*

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Lägenheten erbjuder en boyta om 103 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Ljust parkettgolv i större delen av lägenheten och vitmålade väggar i sällskapsytorna ger en ljus och fräsch känsla. Fin standard på kök och badrum & gäst WC. På dessa optimalt planerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver!

FÖRENING
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 425 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet, 1 lokal med bostadsrätt samt lokaler + förråd hyresrätt 100 st. Det finns två tvättstugor i huset och en snickarbod. Föreningen har även en samlingslokal och två övernattningslägenheter. Övernattningslägenheterna består av dusch, kök och två sängar i varje lägenhet.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården på gångavstånd från bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huvudsta/Solna, Solna

Wiboms väg 8

  • Kontakta mig vid intresse!
    Kontakta mig vid intresse!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.