Haga Norra, Solna

Slottsvägen 12

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

FANTASTISK 2:A MED HÄRLIG VÄSTVÄND TERRASS OM 22 KVM! GARAGE FINNS I HUSET!

Fantastisk lägenhet i ett suveränt läge med västvänd terrass om otroliga 22 kvm. Här bor ni ostört och lugnt läge utan insyn med utsikt mot den vackra kolonilotten. Bostaden karaktäriseras av ett praktiskt komplett kök samt ett ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för vardagsmöblemang, en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett boende att längta hem till!

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

FÖRENING
Brf Haga är en populär förening, strategiskt belägen nära det mesta. Här erbjuds garage (kontakta mäklare för info om ev kö), cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och lummig innergård med lekplats och grillplatser. Föreningslokal finns att hyra för exempelvis övernattning eller mottagning. Dessutom är det i garaget redan installerat p-platser med laddningsmöjlighet, därtill erbjuder man bilpool från Sun-Fleet. Garaget nås från hiss i samma byggnad.

OMRÅDE
Citynära - med utmärkta kommunikationer, nära till buss, pendeltåg och snabb åtkomst till E4/E18. Cykelavstånd till city och promenadavstånd till Mall of Scandinavia, Solna Centrum och Friends Arena. Samtidigt ett stenkast till natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan. År 2025 beräknas också den nya gula linjen vara färdig och som kommer trafikera området med tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Mer om mäklarna