Haga Norra, Solna

Sylvangatan 9, 4tr

Såld
  • 3 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart nyproducerad 3:a högt upp i huset med exklusiva materialval!

*ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING*

Varmt välkomna till denna stilrena och kvadratsmarta 3a i populära Haga Norra! Denna nyproducerade lägenhet erbjuder 3 rum fyllda av naturligt ljus och ljusa färger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med inbyggda garderober, stort och helkaklat badrum, balkong med utgång genom skjutdörrar samt en hall med bra förvaringsmöjligheter. De exklusiva materialvalen i lägenheten ger en lyxig känsla direkt när man kliver in i lägenheten.

Haga Norra 6B Bostadsrättsförening etablerades år 2021 och består av 153 bostadsrätter. Föreningen präglas av modernitet och medlemmarnas välbefinnande är i fokus. Ett variationsrikt utbud av gemensamma faciliteter erbjuds, inklusive gym, co-working-utrymme, takterrass och en avkopplande spa-anläggning.

Boendet på Sylvangatan ger en central livsstil med nära till hands bekvämligheter. Strax bredvid bostadsområdet breder Mall of Scandinavia ut sig med ett omfattande urval av restauranger och butiker. Här finns även mataffärer, flera fitnesscenter, systembolag och apotek med mera. Flera alternativ för smidig transport finns tillgängliga, inklusive pendeltåg, bussar samt den kommande gula tunnelbanelinjen med direkt anslutning till området. För den som uppskattar friluftsliv finns Hagaparken och Ulriksdals slottspark inom bekvämt avstånd.

Mer om mäklarna