Gamla Råsunda/Solna, Solna

Garvis Carlssons gata 15

Såld
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad 1a på vån 5/7 i nya Råsunda!

Välkomna till Råsundas bästa läge! Här ligger denna optimala och exklusiva 1:a högt upp i huset.

Lägenheten är ljus och luftig tack vare dess generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är fullutrustat med moderna apparater och badrummet är elegant, helkaklat och använder exklusiva materialval. Dessutom finns en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och allrum, vilket skapar en öppen och social atmosfär. En extra bonus är den stora balkongen som ger möjlighet till utomhusvistelse och avkoppling

I BRF Dallas Tower finns alla redskap och ytor för att du ska kunna få mer tid till det som är viktigt för just dig såsom; loungemiljöer, cafe, bio, wellness studio, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet, bastu och en gemensam takterrass. Allt detta ett stenkast från tunnelbanan vid Solna Centrum med endast 14 min till city. Vid tunnelbanan når ni även tvärbanan samt att det går buss direkt från Råsunda torg in till Odenplan. Sammanfattat otroligt bra med kommunikationsmöjligheter endast runt hörnet!

På klassisk mark i hjärtat av Solnas mest attraktiva stadsdel Råsunda bor du nära alla tänkbara kommunikationer såsom tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Du har även nära till shopping i Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken. Solna växer och redan nu tas höjd för att möta nya såväl som gamla solnabors förväntningar och krav på sin stad. Här omges boende till stora delar av vatten, i söder av Ulvsundasjön, Bällstaviken och Karlbergssjön, i öster av Brunnsviken och i nordost av Edsviken.

Ebba Blom - SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna