Gamla Råsunda/Solna, Solna

Uppfartsvägen 5

Såld
  • 1,5 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1,5:a i hjärtat av Råsunda med solig balkong och sovalkov. Låg avgift i stabil förening!

Kvadratsmart drömboende i denna charmiga 1,5:a i Råsunda med insynsskyddad balkong, diskmaskin, sovalkov, säkerhetsdörr och renoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten håller genomgående ett gott skick med ljusa väggar och är belägen i en ekonomiskt trygg förening.

BRF Enen 5 är en äkta förening som äger marken och bildades redan år 2000. Föreningen består av 30 lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt) samt en lokal. Föreningen har en mycket god ekonomi och dessutom är flera av de stora renoveringarna gjorda såsom stambyte, fönsterbyte och fasadrenovering. Som medlem i föreningen får man nyttja förråd, tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

För mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ebba Blom 070 939 13 56.

Mer om mäklarna