Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 114 6tr

Såld
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

HÖGST UPP I HUSET MED FANTASTISK UTSIKT UT ÖVER DREVVIKEN

Högst upp i huset på våning 6 välkomnas ni till denna kvadratsmarta och välplanerade 2:a om 42,5 kvm. Här finns ett stort sovrum med flera garderober, ett mindre kök/kokvrå med vit skåpsinredning, vardagsrum med plats för exempelvis soffa och matbord, samt helkaklat och stambytt badrum. I hallen finns förvaring i ytterligare garderober och till bostaden hör ett förråd. Med ett högt och fritt läge i välskött hus med hiss och ett bra läge i Sköndal är detta en lägenhet med goda förutsättningar och möjligheter!

Brf HSB Offergärden är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om c:a. 1900kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, gemensam samlingslokal och träningsrum med pingisbord, hobbyrum och bokningsbar bastu. Tvättstuga finns i varje hus. Föreningen har också en trevlig gård med grill.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem med möjligheter!

Mer om mäklarna