Skogås, Skogås

Loftvägen 10, Etage

Såld
  • 5 rum
  • 131,9 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig etagélägenhet med helt nya och stambytta badrum

Välkomna till denna unika 4:a. Stor och välplanerad etagelägenhet som idag nyttjas som en bra 5:a.
Tre stora sovrum samt ytterligare ett rymligt "rum" med källarfönster används som sovrum.
På entréplanet möts man av de sociala ytorna med fint renoverat kök i öppen planlösning med det stora vardagsrummet. Dessutom finns här ett sovrum, solig balkong mot lummig grönska i bästa syd/väst-läge. Nyrenoverad toalett samt ett praktiskt förråd.
På det nedre planet är lägenhetens övriga sovrum samlade, samtliga är stora och rymliga. Här finns klädkammare och stort och helt nyrenoverat badrum med fönster.
Det här är den perfekta lägenheten för den stora familjen.

Brf Skogås 3 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1964, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 1550 kr/ kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (separat kö), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften om 6350 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och lägenhetsförråd.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 21 minuter. Busshållplats inom 350 meter som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna