Ramlösa, RAMLÖSA

Fridas gata 46

Såld
  • 3 rum
  • 107 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt radhus fördelat på 2 plan i populära Ramlösa!

Charmigt radhus fördelat på 2 plan i populära Ramlösa!

Välkommen till detta förtjusande radhus i det idylliska området Ramlösa. Med en boyta på 107 kvadratmeter erbjuder detta boende både komfort och funktionalitet, fördelat över två plan.

Bostadens smarta layout skapar en naturlig uppdelning mellan de olika utrymmena. På bottenvåningen möts du av ett välutrustat kök och ett mysigt vardagsrum som tillsammans skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Köket är utrustat med moderna apparater inklusive spis, ugn, kylskåp, frys och diskmaskin, vilket gör vardagen mer praktisk och matlagningen smidigare. Vardagsrummet har gott om plats för både en bekväm soffa och ett matbord. På bottenvåningen hittar du också ett badrum och en tvättstuga, som genomgick en stilren renovering år 2020 och har nu en modern och fräsch design.

En trappa upp på övervåningen finns två rymliga sovrum och ett badrum som nyligen renoverades. I sovrummet till höger finns det möjlighet att dela av så det blir till två mindre sovrum och dessutom finns det ett sovloft som nås via en stege.

En av bostadens höjdpunkter är uterummet som byggdes år 2010, det är verkligen en pärla som lyfter bostaden och ger extra utrymme för avkoppling. Oavsett om det är en solig sommardag eller en kylig höstkväll kan du skapa en mysig hörna för att njuta av trädgården i skyddad miljö.

Trädgården är välskött och innehåller en variation av växter, med allt från vackra japanska körsbärsträd till persikoträd. En dröm för den som älskar att odla och vårda grönska.

Bostaden är en del av en stabil och välskött förening i Ramlösa, vilket ger en trygg och bekymmersfri boendemiljö.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna