Ramlösa, RAMLÖSA

Von platens allé 15

REDO™
  • 4 rum
  • 105,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 7 319 kr/mån

Charmigt 2 plans radhus på populära Ramlösa!

Charmigt 2 plans radhus på populära Ramlösa!

Detta radhus erbjuder en bekväm och trivsam livsstil på 105 kvm fördelat på två våningar. Beläget i det eftertraktade området Ramlösa, kan du förvänta dig en idealisk kombination av närhet till naturen och staden.

När du kliver in genom entrén möts du av en öppen planlösning som skapar en välkomnande atmosfär. Direkt till vänster finns det en gäst-wc, som kan dra nytta av en mindre renovering. Även om utrymmet är i behov av lite omsorg, utgör det en möjlighet för den nya ägaren att anpassa det efter sina egna preferenser och stil.

På den nedre våningen finns ett fint Marbodalkök, fullt utrustat med all nödvändig utrustning. De generösa arbetsytor gör matlagningen till en fröjd, och här finns gott om utrymme för ett matbord där hela familjen kan samlas för att njuta av måltiderna tillsammans.

Vidare på nedanvåningen har vi ett generöst och rymligt vardagsrum som har en direkt anslutning till uterummet.
Uterummet fungerar som en förlängning av vardagsrummet och blir ett utmärkt utrymme för avkoppling och sociala sammankomster, det blir som ett extra rum där du kan njuta av utomhuslivet oavsett väder.

En trappa upp har vi 2 st mindre sovrum, master bedroom och badrum. Denna planlösning ger en idealisk uppdelning av den privata delen av hemmet.
Badrummet på ovanvåningen har genomgått en renovering år 2022, vilket ger det en modern och fräsch känsla. Dessutom är badrummet utrustat med badkar och tvättmaskin/torktumlare.

Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus ett trivsamt och bekvämt boende i ett lugnt och barnvänligt område. Med sina 105 kvm fördelat på 2 plan erbjuder det gott om utrymme för hela familjen att leva och trivas. HSB Brf Brunnsparken är en stabil förening som består av 284 lägenheter och ligger vackert belägen intill Ramlösa Brunnspark. Här bor du i ett bilfritt område med mysiga små kvarter.

För mer information om bostaden är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ramlösa, RAMLÖSA

Von platens allé 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.