Råå, Råå

Rååvägen 90C

Såld
  • 2 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med härligt ljusflöde och stor balkong.

Välkommen till denna nyligen renoverade pärla, en tvårumslägenhet om 53,5 kvm där varje kvadratmeter utnyttjats med omsorg och stil. Renoveringen genomfördes under 2024 och bjuder på en fräsch och modern atmosfär.

Vi välkomnas in till den rymliga hallen som tar oss vidare till bostadens alla delar. Lägenheten bjuder på ett inbjudande och modernt kök med fullutrustad maskinpark, perfekt för matlagnings entusiasten. Här möts funktion och design i en perfekt harmoni. Vardagsrummet, bostadens höjdpunkt som präglas av härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp, här är det lätt att möblera efter smak och tycke. Balkongen är i anslutning till vardagsrummet och belägen i härligt västerläge. Lägenhetens sovrum är en harmonisk oas där stil och komfort möts i en perfekt balans. Från hallen nås även den eleganta och helt nyrenoverade badrummet. Här är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en avkopplande och lyxig atmosfär.

Denna bostadsrättsförening är välskött och erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen erbjuder även sina medlemmar garage/parkeringsplatser mot en avgift (separat kö-system gäller). Som medlem i föreningen har du även tillgång till ett gemensamt gym för träning och motion.

Övrig information:
Råå ligger i södra delen av Helsingborg och är ett mycket folkkärt område.
Här bor man lugnt och tryggt med närhet till Råå Centrum, Helsingborgs centrum (c:a 5km), skolor, förskolor, matkedjor, grönområden men även strand och badplatser!
Goda bussförbindelser.

Varmt välkommen för att anmäla ditt intresse för visning!

Mer om mäklarna