Mossen, Motala

Odalgatan 4B

  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift: 3 172 kr/mån

2 rum och kök med balkong, vån 3/3

Välkomna till Odalgatan och en mycket fin lägenhet om två rum och kök. Här bor du nära centrum samt köpcentrum i Bråstorp och härliga Varamon.

Lägenheten är smakfullt renoverad och har en perfekt planlösning samt balkong i bästa läge. Månadsavgiften är endast 3 172 kr och i den ingår värme, vatten, bredband och tv via Telia samt även hushållsel så här bor du mycket billigt.

Hallen är rymlig och med en stor garderob med skjutdörrar. Fint parkettgolv och tapetserade väggar i mörk kulör. Till vänster ligger vardagsrummet, rakt fram köket, till höger sovrum och duschrum med wc. Vardagsrummet har ljusa, målade väggar och ett fint parkettgolv. Här finns utgång till balkongen i bra läge och plats för mindre sittgrupp. Köket är rymligt med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Luckor och lådhurtsar i ljusgrå nyans. Bänkskiva i ek med matchande kakel (-20). Kyl och frys, diskmaskin (-21) och spis med häll och fläkt (-20). Ljust laminatgolv och målade väggar (-20). Sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv. Dubbla garderober. Duschrummet har vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Dusch, kommod med skåp, spegel och wc .

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mossen, Motala

Odalgatan 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.