Centralt, MOTALA

Bispmotalagatan 18C

  • 1 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 795 000 kr
Månadsavgift: 2 034 kr/mån

Bo centralt för låg månadsavgift i ljus & rymlig etta

Ljus & öppen lägenhet 50m² med studiokänsla! Lägenheten har ett centralt men skyddat läge i gårdshuset i HSB Brf Glasmästaren med adress Bispmotalagatan 18C.

Stort rum med kök längs ena väggen och utrymme för både säng och soffa. Här är väggarna målade -22 i vitt, varav tre väggar är i tegel. Stort fönsterparti med nyligen utbytta 3-glasfönster mot innergården bidrar också till den ljusa och rymliga känslan vilket blir en fin kontrast mot det bruna köket. Köket är från år 2018 och är utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, kombinerad ugn/micro, spishäll samt köksfläkt. Hela rummet är inrett med ett fint klinkergolv. Här finns även golvvärme via el som komplement till det vattenburna värmesystemet. Fönstren är utrustade med rullgardiner uppsatta -22. Inre hall med garderob med spegeldörrar -23. Helkaklat duschrum med wc, handfat, dusch och toppmatad tvättmaskin. Det finns även en trappa inne i lägenheten ned till ett mindre förvaringsutrymme samt ett extern förråd (ca 4 kvm) i källaren i samma byggnad. Lägenheten har en separat entré som delas med en granne.

Här bor ni mitt i city i trivsamt kvarter med närhet till strandpromenaden och Motala hamn. Runt hörnet finns service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, shopping med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och inom cirka 1 km avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter. HSB brf Glasmästaren är en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Stambyte avseende el och V/A utfördes år 2005. Tak och fönster på gårdshuset (18C) är utbytt år 21/22. I den gemensamma källaren på Bispmotalagatan 18A-B finns tvättstuga, torkrum, mangelrum, samlingslokal samt cykelförråd. Trivsam innergård med gemensam gräsyta. Föreningen tillhandahåller uthyrning av garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem.

Avgiften om 2034 kr/mån inkluderar uppvärmning, vatten, kabel-tv, internet 100 och sophämtning. Föreningen har ett gemensamt elavtal och läser av hur mycket el som förbrukas i respektive lägenhet vilket debiteras som ett tillägg på avgiftsavin.

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Boka visning

  • Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning, Jenny Lindhagen 0735582580

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, MOTALA

Bispmotalagatan 18C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 750 000 kr