Brinken, Motala

Östgötagatan 8D

  • 3 rum
  • 82,7 kvm
  • Radhus
Utgångspris 1 850 000 kr
Månadsavgift: 3 989 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fint radhus med inglasad uteplats. Förmånlig månadsavgift!

Välkomna till Östgötagatan 8D och detta välplanerade bostadsrättsradhus i genomgående gott skick i trivsamt och barnvänligt område. Perfekt för er som vill bo bekvämt i bostadsrättsförening och samtidigt uppnå villa-känsla med egen entré, uteplats och grästäppa. Tillhörande parkering finns på grusad yta precis utanför ytterdörren. Gräsytan på baksidan omges av staket (-22). Utanför finns föreningens gemensamma innergård med gräsyta och lekplats.

Planlösningen består av möblerbar hall med svart klinkergolv och spotlights i tak, ljust och fräscht kök med utgång till inglasad uteplats och vidare ut till egen grästäppa, helkaklat duschrum med tvättmaskin samt ett sovrum med garderober på entréplanet. En trappa upp finns luftigt vardagsrum med öppet till nock, ytterligare ett sovrum samt ett mindre rum som kan användas som tex barnrum, kontor eller walk-in-closet. Stort vindsutrymme för förvaring. Duschrummet renoverades år 2019 i fina val med vita kaklade väggar, svart klinker golv och duschväggar med mattsvarta detaljer. Wc, handfat med kommodskåp, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Ljust och fräscht kök där nytt golv lades 2022. Köksluckor i fin grå kulör och vitt kakel. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt i hela bostaden!

Brf Radhusängen är en välskött, privat bostadsrättsförening med låga avgifter, beläget i lugnt och naturnära område. Inom gång-/cykelavstånd finns förskola och skola, vårdcentral, busshållplats, lekplats, elljusspår i Fålehagen, pizzeria, närbutik m.m. Till Motala centrum och centralstation tar ni er på fem minuters bilfärd. För er som pendlar med bil har ni närhet till såväl riksväg 50 som Linköpingsvägen och Vadstenavägen.

Detta är en kommande försäljning. Välkomna att lämna din intresseanmälan!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brinken, Motala

Östgötagatan 8D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.