Bråstorp, Motala

Kiselvägen 8B

  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 350 000 kr
Månadsavgift: 6 954 kr/mån

Nybyggt bostadsrättsradhus i Bråstorp

Välkomna till Kiselvägen 8B i HSB brf Cyklisten i Bråstorp, Motala. Här bor ni i lugnt och familjevänligt kvarter med närhet till förskolor, grundskola, kommunikationer och Bråstorp handelsområde med mataffärer och shopping. Lekpark finns inom föreningens område i nära anslutning till denna bostad. Du når Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Radhusets 111 kvadratmeter är fördelade på två våningsplan där övervåningen är det privata planet och entréplanet står för de öppna sällskapsytorna. Här bjuder kök, matplats och vardagsrum på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Köksluckor i klassisk vit kulör och fin ljusgrå bänkskiva i laminat, vitt blankt kakel 300x600mm och spotlights under överskåpen. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med tvättavdelning, inrett med vitt blankt kakel på vägg och grått klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Förvaring ges via spegelskåp, kommodskåp och två väggskåp. Dusch med duschväggar i klarglas. Elektrisk handdukstork. Spotlights i tak. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med samma val av kakel och klinker som nedre plan. Även här spotlights i tak. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp. Badkar. Elektrisk golvvärme. Handukstork (el/vatten). Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i ljusa kulörer och där ett av sovrummen har garderobsvägg med skjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla på övervåningen! Bostaden är inredd med vitlaserat 3-stavs parkettgolv.

Detta bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus uppfördes av HSB år 2022-23. På området finns en gemensamhetslokal med möjlighet att hyra för t ex övernattande gäster. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/cyklisten/

Välkommen att boka visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bråstorp, Motala

Kiselvägen 8B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.