Bråstorp, Motala

Kiselvägen 17C

  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 6 954 kr/mån

Radhus med hörnläge och inglasat uterum

Välkomna till Kiselvägen 17C i HSB brf Cyklisten i Bråstorp, Motala. Radhuset stod inflyttningsklart i februari 2023 och har ett bra läge med hörntomt och baksida som vetter mot gång-/cykelväg. Detta radhus har även en inglasat uterum med isolerglas så här kan ni även njuta av solen under vår och höst.

Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen. Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis vit kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Köksluckor i fin ljus grå kulör med svarta handtag, snygg bänkskiva i laminat, vitt blankt kakel och spotlights under överskåpen. I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med tvättavdelning, inrett med vitt matt kakel på vägg och antracitgrått klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare med autodosering samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommodskåp och två väggskåp. Dusch med duschväggar och takdusch. Elektrisk handdukstork. Spotlights i tak. På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med samma val av kakel och klinker som nedre plan. Även här spotlights i tak. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp. Badkar och handukstork (el/vatten). Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i grå kulörer och där ett av sovrummen har garderobsvägg med spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla på övervåningen! Bostaden är inredd med vitlaserat 3-stavs parkettgolv.

I populära och familjevänliga Bråstorp har HSB uppfört ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus år 2022-23. Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende är lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Det finns även lekplats inom föreningens område samt en gemensamhetslokal med möjlighet att hyra för t ex övernattande gäster. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/cyklisten/

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bråstorp, Motala

Kiselvägen 17C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.