Ljungsbro

Krassevägen 10C

Såld
  • 3 rum
  • 86,6 kvm
  • Bostadsrätt

RYMLIG TREA MED STOR BALKONG I VÄSTERLÄGE

Vi presenterar med glädje denna underbara trea uppförd 2009 på attraktiva Krassevägen! På andra våningen lockar ett hem med optimalt disponerade kvadrat och ett spektakulärt, genomgående ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier, generös takhöjd om 2,6 meter samt två balkonger som nås från vardagsrummet samt en vid entrén. Synnerligen generösa allrumskvadrat tillsammans med stilren köksmiljö och ett snyggt helkaklat badrum med dusch samt separat tvättstuga med tvättmöjligheter, lockar detta hem. Addera därtill två rymliga sovrum med access till en väl tilltagen vindsförvaring, där i princip hela boytan står till ditt förfogande på vinden, guld värt! Bostaden blir dessutom bättre isolerad på vinden tack vare vindsgolvet.
I övrigt bjuder bostaden även på en klädkammare samt två förråd.

HSB Ljungblomman är en mycket stabil förening som har välskötta fastigheter. Föreningen ligger i framkant, de har installerat solceller på samtliga tak. Parkeringsplats finns till bostaden och garage går att hyra för 500 kr/månad.

Fantastiskt trevligt och barnvänligt område med närhet till grönområde, affärer, badhus och Göta Kanal med café. Täta avgångar med buss samt goda cykelförbindelser. Flertalet skolor och förskolor i närområdet. Helt perfekt läge i ett lugnt område.

-Välkomna!

Mer om mäklarna