Vidingsjö, Linköping

Strågatan 19

REDO™
  • 2 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

SNYGG & VÄLPLANERAD TVÅA

Välkommen in i denna ljusa, genomgående tvåa där inget behöver tilläggas om du inte tvunget vill. Lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder fina golv och släta väggar i samtliga rum.

Vi möts av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare en dubbelgarderob och en stor, separat walk-in-closet. Köket är ljust med full maskinell utrustning och matplats. Vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och sovrummet är väl tilltaget, här finns möjlighet till extra förvaring om så önskas. Badrummet är så fint, marmorliknande kakel på väggarna och grått klinkergolv, ger ett elegant intryck samtidigt som det är praktiskt utrustat med dusch, handdukstork, kommod, tvättdel med tvättmaskin och tumlare.

Något som är särskilt attraktivt med denna bostad är att du har knappt någon insyn och två balkonger åt varsitt håll. Utgången från vardagsrummet till balkongen vetter mot öster och balkongen/loftgången på framsidan vetter mot väster.

Bostaden har fönster åt två håll. Närområdet är helt befriat från biltrafik vilket skapar en tyst och lugn atmosfär.

Möt lugnet i ett av Linköpings mest omtyckta bostadsområden. I HSB Brf Vidingsjö 3 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen har mycket god ekonomi och väl underhållna fastigheter. För 3 795 kr i månaden ingår värme och vatten och den fasta kostnaden för elen. I föreningen finns en gemensam tvättstuga.
Ni har även goda kommunikationer till hela staden med buss och cykel och samtidigt ha första parkett till skog och natur med den ljuvliga Vidingsjöskogen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vidingsjö, Linköping

Strågatan 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.