Vidingsjö, Linköping

Aftongatan 64

Såld
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välskött markplanstrea med uteplats mot skogen

Välkommen till denna välskötta och fina markplanstrea om 85,5 kvm. Bostaden har en trivsam planlösning och är belägen med ett mycket härligt läge mot skog och natur.

Här välkomnas ni av en luftig innemiljö med fönster åt två väderstreck. Samtliga rum är väl tilltagna och det stora sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng samtidigt som det finns plats för en garderobsvägg. Det stora köket har matplats intill fönster för ett flertal personer. I hallen har ni även tillgång till stor klädkammare som även kan nyttjas som extra sovrum eller kontor. Generöst är fint badrum med dusch samt egen tvättmaskin.

Här bor du i ett barnvänligt och omtyckt område, Vidingsjö, alldeles intill Vidingsjöskogen med grönskande omgivningar och motionsspåret endast ett stenkast bort.
Stabil HSB-förening där bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du med goda kommunikationer in till city. Närhet till handel i såväl Ekholmen Centrum som Harvestads handelsområde. Bra barnomsorg i närområdet med flertalet förskolor och skolor.
Föreningen har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu, idrottshall, samlingslokal, hobbyrum, komplett utrustat gym, samt källsortering i området nära lägenheten. Finns även tillgång till övernattningslägenhet som kan bokas mot mindre avgift.

Här finns det både möjlighet att hyra garage och uteparkering för en låg månadskostnad. Möjligheter till elbilsladdning tack vare fjolårets installation av laddboxar i samtliga garage.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna