Vasastaden, Linköping

Östgötagatan 32

Såld
  • 2 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Praktfullt, representativt boende med optimalt cityläge!

Med ett optimalt läge i centrala Linköping finner vi denna bostad med karaktär. Förutom att lägenheten är ett glädjeämne för sig är föreningen här nästan skuldfri, vilket innebär att ekonomin är mycket stabil!

Här välkomnas du in i en pampig lägenhet med högt i tak, öppna, sociala ytor och en genomgående smakfull interiör. Lägenheten har renoverats under de senaste åren och har en tilltalande, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och matsalsbord för stora sällskap. Köket är fullutrustat, har generösa arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Intill köket finns även ett vinförråd som pricken över i:et. Det finns även en fungerande eldstad i vardagsrummet som bidrar med mysfaktor och en härlig stämning. Sovrummet är väl tilltaget och har en egen walk-in-closet med god förvaringskapacitet. Från sovrummet finns även utgång till en balkong med utsikt mot Linköpings domkyrka. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin.

En klar fördel med den här bostaden är dess låga månadsavgift på ynka 3 563 kr och då ingår värme, vatten, sophantering och bredband. Dessutom finns det två rymliga källarförråd som hör till lägenheten.

Brf Axet 11 är en välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen bildades 2011 och har 43 lägenheter varav två hyresrätter. Dessutom har föreningen intäkter från fyra hyreslokaler. Belåningen är mycket låg och därav kan månadsavgiften hållas på en förmånligt låg nivå. Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar vilket gör att byggnaden hålls i ett väldigt gott skick. Stambyte gjordes 2002.

Tillfälle för den som vill bo centralt och med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna