Valla, Linköping

Annagatan 11

Såld
  • 1 rum
  • 34,2 kvm
  • Bostadsrätt

Idealisk, toppmodern minitvåa med balkong!

Nu kan vi stolt erbjuda ett tillfälle för dig som säker en bekymmerslös bostad i nyskick!

På fjärde våningen i hus byggt 2022 i citynära Ebbe Park finner ni denna smakfulla lägenhet på 34 kvadrat med separat sovrum, vilket gör att den tjänstgör som en liten tvåa.

Lägenheten har en yteffektiv planlösning med en rymlig entréhall med generös förvaring i skjutdörrsgarderober. Vardagsrum och kök utgör tillsammans en enda, öppen enhet och denna yta är lätt att möblera upp med soffa och matbord på lite olika sätt. Köket är fullutrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt och diskmaskin och erbjuder goda förvarings- och arbetsytor. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen som ligger med ett högt, fridfullt läge in mot gården. Det lilla sovrummet ger plats för en mindre dubbelsäng. Sovrummet kan även nyttjas som en klädkammare istället om man vill ha sängen i vardagsrummet istället.

Badrummet är mycket fräscht och helkaklat och här finns toalett, dusch, kommod, handdukstork och tvättmaskin.

Sammantaget en väldigt trivsam bostad som passar ypperligt för förstagångsköparen, studenten eller veckopendlaren.

Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna