Valla, Linköping

Alvastragatan 2 D

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

NÄRA TILL DET MESTA & MED HÄRLIG BALKONG/VALLA

Nu saluför vi en mycket fin och nyligen renoverad trea i populära Valla belägen på våning 2.

Välkommen till denna helt underbart ljusa och trivsamma trerummare i fint skick! Snyggt och stilrent kök med matplats lagom för fyra- sex personer. Trivsamt och rymligt sällskapsrum med slipad fiskbensparkett och fönster vända mot den grönskande innergården samt med utgång till balkongen i bra solläge. Trivselfaktorn är den öppna spisen som tyvärr inte är eldningsbar, men med möjlighet att öppna upp -skapar en trevlig känsla. Två bra sovrum samt ett helkaklat badrum i skinande skick med dusch samt plats för tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i de snygga garderoberna som står i hallen.
Hela lägenheten har renoverats under de senare åren och präglas av fint ljusinsläpp, genomgående snygga golv och ljusmålade väggar. -Bara att flytta in och njuta!

Superbt läge helt utan insyn, belägen på andra våningen i hus med hiss från markplan.

Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med 187 lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom övernattningslägenhet, samlingslokal, gym, bastu, cykelförråd och tvättstuga. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Det geografiska läget är strategiskt, här bor man mitt emellan innerstan och universitetet. Närområdet är mycket lugn och fridfullt med flertalet närliggande parker/grönområden. På bekvämt avstånd finns matbutik, bensinmack, restauranger och frisör. Goda busskommunikationer och cykelförbindelser med övriga staden. En kort promenad bort ligger friluftsmuséet Gamla Linköping och Vallaskogen. Helt klart ett perfekt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna