Valla/Folkets Park, Linköping

Gullbergsgatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk tvåa med inglasad balkong i väster

På andra våningen saluför vi denna mycket trivsamma tvåa utan direkt insyn. Fantastisk planlösning med sovrummet vänt mot den lugna innergården och kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den stora, inglasade balkongen om hela 9 kvm.
Bostaden har ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Sovrummet ligger tyst vänt mot den lugna innergården. Helkaklad våtrumsmiljö i klassiska färgval, grått/vitt med dusch och egen tvättmaskin kombinerad torktumlare. Dessutom erbjuder lägenheten gott om förvaring i form av en väl tilltagen klädkammare i hallen och en stor skjutgarderob längst med ena väggen i sovrummet.

HSB Brf Spelmannen färdigställdes 2019 och är en lågt belånad förening där bredband ingår i avgiften.

Här bor ni med ett fint läge i populära Folkets Park med närhet till grönområden i Vallaskogen samt motionsspår i Rydskogen. Härifrån är det kortare cykelavstånd till City, Universitetssjukhuset samt till Mjärdevi. I närheten finner ni bland annat dagis och förskola, matbutiker, ett antal pizzerior och vårdcentral. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde

- Kom och upplev denna underbara lägenhet!

Mer om mäklarna