Valla/Folkets Park, Linköping

Gullbergsgatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 50,5 kvm
  • Bostadsrätt

PERFEKT TVÅA MED UTEPLATS MOT GÅRDEN

Med ett härligt och ljust gavelläge ligger denna optimala tvåa helt perfekt!

Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här finns gott om plats för matbord och soffgrupp. Stora fönsterpartier som vetter åt två olika väderstreck, släpper in rikligt med ljus. Köket är vitt och erbjuder bra med förvaring. Rymligt sovrum med ingång till en praktisk klädkammare samt stort badrum med badkar och egen tvättdel. Från vardagsrummet finns utgången till den trivsamma uteplatsen om 12 kvm som vetter mot den lugna innergården.

Ett härligt boende för dig som vill bo i ett område som har det bästa av allt!

Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv.

Folkets Park är ett relativt nytt bostadsområde med cirka 330 bostäder i olika upplåtelseformer. Brf Spelmannen är den sista föreningen av totalt fem, här bor du en ekonomiskt trygg förening med bra förutsättningar. Lugnt och trevligt område med närhet till Vallaskogen, motionscentrum i Ryd, Gamla Linköping, affär och buss. Cykel och gångavstånd till både centrum och Universitet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna