Valla/Folkets Park, Linköping

Gullbergsgatan 3

Såld
  • 1,5 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

OPTIMAL MINITVÅA MED BALKONG

Otroligt yteffektiv mini tvåa om 49 kvm. Bostaden har separat sovrum om ca 6 kvm där sängen finner sin rätta plats samt två garderober. Stilsäkert kök i den vita linjen med en snygg och praktiskt bardel som gränsar av mot vardagsrummet. Rummet är generöst och ger plats för både soffgrupp, matbord och skrivbord om så önskas. Från vardagsrummet nås även balkongen som vetter i söderläge. Fräscht badrum med dusch och en egen tvättmaskin komb torktumlare.

Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv.

Folkets Park är ett relativt nytt bostadsområde med cirka 330 bostäder i olika upplåtelseformer. Brf Spelmannen är den sista föreningen av totalt fem, här bor du en ekonomiskt trygg förening med bra förutsättningar. Lugnt och trevligt område med närhet till Vallaskogen, motionscentrum i Ryd, Gamla Linköping, affär och buss. Cykel och gångavstånd till både centrum och Universitet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna