Valla/Folkets Park, Linköping

Gullbergsgatan 7

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

TILLTALANDE FYRA MED TVÅ INGLASADE BALKONGER

Med en fantastisk trivsam planlösning och otroligt fina materialval saluför vi nu denna 4:a med dubbla inglasade balkonger.

Bostaden ligger med ett fint läge i Folket Park och är i strålande skick. Genomgående snygg mattlackad ekparkett och ljusmålade väggar. Det stora köket är öppet in mot sällskapsrummet och matplatsen med en bardel som gränsar av och har ett fint ljusinsläpp. Köket har vita skåpsluckor och stomme från Marbodal med rostfri maskinell utrustning. Underbart vardagsrum med utgång till den stora balkongen där ni kan avnjuta grönområdet utanför. Från matplatsen finns utgång till bostadens andra balkong.

Lägenheten erbjuder 3 bra sovrum som passar familjens samtliga medlemmar. Det finns två våtrumsmiljöer, varav en med egen tvättdel som består av tvättmaskin, torktumlare, bra bänkyta och väggskåp som förvaring. Självklart finns ytterligare en våtrumsmiljö med dusch. Som förvaring finns två klädkammare med Elfa system och en stor skjutgarderob.

Här bor ni med ett fint läge i populära Folkets Park med närhet till grönområden i Vallaskogen samt motionsspår i Rydskogen. Härifrån är det kortare cykelavstånd till City, Universitetssjukhuset samt till Mjärdevi. I närheten finner ni bland annat dagis och förskola, matbutiker, ett antal pizzerior och vårdcentral. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde

- Kom och upplev denna underbara lägenhet!

Mer om mäklarna