Tannefors, Linköping

Hästskogatan 13E

  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 969 kr/mån

Bedårande 40-talscharm i hjärtat av Tannefors

Ett drömboende i hjärtat av Tannefors!

Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en bevarad, tidstypisk charm. Lägenheten ligger på andra våningen och är begränsad från insyn. Du kliver in genom dörren och möts direkt av den generösa takhöjden som skapar en fin rymd. Bostaden inrymmer ett funktionellt, fullutrustat kök med vit skåpsinredning, intill köket finns en matsal (potentiellt sovrum). Rymligt och fridfullt vardagsrum med fin originalparkett och utgång till den trivsamma balkongen med soligt söderläge. Rymligt sovrum med gott om inbyggd förvaring i platsbyggda skåp. Badrummet är helkaklat och fräscht och är utrustat med tvättmaskin.

Stabil HSB förening med låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar trevliga gemensamma faciliteter så som gemensam tvättstuga samt en nyrenoverad klubblokal och övernattningslägenhet. Parkeringsplats finns till bostaden och är smidigt belägen utanför porten på husets framsida.

Husen ligger med ett lugnt och rofyllt läge med omtyckta omgivningar. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria, Stångebro gatukök, fiskaffär, bageri och blomsterbutik mm. Ett stenkast bort kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden, sitta ned med en kopp kaffe i trädgården vid Åbacka café. Eller så tar du gångbron över till city för att ta del av allt det som staden har att erbjuda. Kan det bli bättre?

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tannefors, Linköping

Hästskogatan 13E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 700 000 kr
  • 1 700 000 kr Budgivare 2 2024-04-21 13:22
  • 1 650 000 kr Budgivare 1 2024-04-18 12:04