Tallboda, Linköping

Fönvindsvägen 54

Såld
  • 3 rum
  • 85,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fin kombination av hus och lägenhet i Tallboda

Äntligen ges en fin chans att förvärva en mycket tilltalande markplanslägenhet i Tallboda med dubbla uteplatser i varsitt väderstreck.

Den här bostaden är en trea på 85,5 kvadrat och har en lugnt, skyddat läge omgiven av fina grönområden. Här erbjuds en mycket tacksam planlösning med en rymlig entréhall, fullutrustat kök med tillhörande matplats, ett socialt utformat vardagsrum, två rymliga sovrum, badrum med dusch, toalett och tvättavdelning samt en generös klädkammare med god förvaringskapacitet.

Det fina med den här lägenheten är att den har två egna uteplatser, den ena nås från vardagsrummet och här finns ett inglasat uterum samt en liten gräsmatta som vetter mot väster. Den andra uteplatsen nås från köket och här finns en liten stenlagd uteplats och ytterligare en gräsmatta som vetter mot öster. Optimalt att kunna följa solen från förmiddag till kväll. Detta bidrar till en påtaglig huskänsla även om bostaden i sig har ett bekvämt format på markplan utan att behöva kliva över minsta trappsteg.

Bostaden är en del av en stabil, välskött Riksbyggenförening med 151 lägenheter. Föreningen har låg belåning och väl underhållna fastigheter. Som boende i föreningen har man tillgång till ett garage som ingår i månadsavgiften. Därutöver finns ett återvinningsrum med källsortering.

Tallboda är ett mycket trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor och förskolor. Bra cykelförbindelser och busskommunikationer med övriga staden. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med matbutik, kiosk, postservice och pizzeria. Det finns även härliga skogsområden med ett utegym, belyst motionsspår samt en grillplats med vindskydd, perfekt för rekreation.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna