Tallboda, Linköping

Vårbrisvägen 83

Såld
  • 4 rum
  • 112,1 kvm
  • Bostadsrätt

Idealiskt, familjevänligt parhus i Tallboda

Nu behöver ni inte leta längre!

Detta fantastiska parhus på 112 kvadrat kan nu bli ditt. Vi befinner oss i Tallboda i ett lugnt och tryggt bostadsområde nära en skogsdunge där en idyllisk boendemiljö breder ut sig och där det mestadels bor barnfamiljer.

Huset är fördelat på två plan och inrymmer tre rymliga sovrum, ett smakfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och två duschrum varav det ena med tvättstugedel. Det finns flertalet smarta förvaringslösningar. Trädgården är väl tilltagen och skyddad från insyn, vilket bidrar till en privat känsla. Husets baksida ligger i ett fint västerläge där solen visar sig större delen av dagen. Utanför tomten finns en skogsdunge och en öppen gräsyta.

Intill huset finns en carport med tillhörande förrådsdel. Uppfarten framför har plats för 2-3 bilar.

Stabil förening med god ekonomi och engagerad styrelse.

Tallboda är ett mycket trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor och förskolor. Bra cykelförbindelser och busskommunikationer med övriga staden. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med matbutik, kiosk, postservice och pizzeria. Det finns även härliga skogsområden med ett utegym, belyst motionsspår samt en grillplats med vindskydd, perfekt för rekreation.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna