Tallboda, Linköping

Fönvindsvägen 50

Såld
  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

GAVELTREA MED INGLASAD BALKONG

I lugna och attraktiva Tallboda, närmare bestämt på Fönvindsvägen 50 välkomnas du in i denna luftiga hörnlägenhet. Här bor du på 86.5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En mycket trivsam och praktisk bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och välkomnande hall, lite längre in finner vi ett uppfräschat och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, nylackade, grå luckor och rejäl matplats för hela familjen. Bostaden har två sovrum, varav det ena med en praktisk klädkammare. Vardagsrum är generöst och har ett härligt ljusinsläpp, tack vare fönster som vetter åt två håll. Från vardagsrummet når vi ut till balkongen. Badrummet är fräscht och funktionellt och utrustat med toalett, badkar, kommod och handfat. Bostaden har en separat tvättstuga men tvättmaskin, torkskåp och tvättställ.
Balkongen som är inglasad och takbeklädd höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen är möblerbar och har sol hela morgonen och förmiddagen.

Detta är ett mycket bekvämt boende i en stabil och välskött Riksbyggenförening. I avgiften på 4 649 kr ingår kallvatten och kabel-tv. Alla lägenheter har även tillgång till en egen garageplats med laddbox.

Tallboda är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och familjevänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver i form av lekparker, förskola, skola, matbutik och busshållplats. För den aktive finns Tallboda IF fotbollsplaner och elljusspår för träning, i närheten.

Välkommen!

Mer om mäklarna