T1, Linköping

Fridtunagatan 15

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
/ bud 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 577 kr/mån

Underbar tvåa med 40 kvm terrass/ T1

Välkomna till denna otroligt snygga och tilltalande tvårummare med bästa läget på T1. Här bor ni bekvämt, endast en trappa upp från innergården sett men med en fantastik uteplats om ca 40 kvm i bästa sydvästläge med uppvuxen och insynsskyddande häck som ramar in. Uteplatsen har trätrall med infälld belysning vilket ger en härlig atmosfär när skymningen smyger sig på.

Lägenheten är i finaste skick och har fint ljusinsläpp med fönster åt två håll. Genomgående vitlaserad enstavsparkett från Khärs och ljusa väggar. Sovrummet är rymligt och har en hel garderobsvägg som förvaring. Smakfullt och socialt kök med vit skåpsinredning som erbjuder bra förvaring, matplatsen är generös där kan du med enkelhet duka fram till stora middagsbjudningar och till sist ett duschrum som förmedlar hotellkänsla.
Bara att flytta in!

Populär och stabil HSB förening med samlingslokal och fina tvättstugor på gården. I närheten finns såväl matbutik och pizzeria. Gillar Ni att promenera eller motionera finns fina grönområden som Vallaskogen och även med närhet till Gamla Linköping. Området T1 erbjuder även promenad- och cykelavstånd till City, Universitetet, Universitetssjukhuset och Mjärdevi.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

T1, Linköping

Fridtunagatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.