T1, Linköping

Överstegatan 18B

Såld
  • 5 rum
  • 119,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stadsnära radhus med rofyllt läge

Chans som sällan kommer åter. Nu kan vi med stolthet presentera ett mycket välskött radhus i citynära T1. Här erbjuds ett boende som lämpar sig ypperligt för den stora familjen som vill bo bekvämt nära stan med goda ytor att breda ut sig på. Radhuset har ett fint läge i en skyddad miljö med uteplats i västerläge.

Invändigt möts man av en rymlig entréhall med en hel garderobsvägg med smart förvaring som även går in under trappan. Intill hallen ligger det fullutrustade köket i smakfullt utförande. Från köket finns ingång till separat tvättstuga. Vidare finns på entréplanet ett stort, socialt utformat vardagsrum (som går att avdela till ytterligare ett sovrum) samt ett helkaklat badrum med toalett och dusch. På det övre planet finns fyra sovrum i varierande storlekar, ett helkaklat badrum samt en klädkammare med god förvaringskapacitet.

Hela bostaden präglas av ljusa, behagliga färg- och materialval. Låt er omfamnas av en lugn, avkopplande atmosfär med en genuin hemkänsla.

Som boende i föreningen drar man nytta av flertalet fördelar. Här erbjuds tillgång till garageplats för endast 280 kr/mån. Föreningen består av 123 bostäder och erbjuder de boende en trygg boendesituation med ekonomisk stabilitet och välskötta fastigheter. För de boende finns en övernattningslägenhet att hyra för tillresande gäster. På de trevliga innergårdarna finns gemensamma uteplatser och lekplatser. Omgivningarna är mycket barnvänliga och lugna då miljön är bilfri och avskärmad från trafik och buller.

I månadsavgiften på 7 937 kr ingår värme, vatten, elnät, kabel-tv, bredband (1000/1000) och sophantering.

På bekvämt gångavstånd finns matbutik, förskolor och flertalet skolor (bl.a. Fridtunaskolan, Folkungaskolan och Engelska Skolan). Sjukhuset, Universitetet och Garnisonen ligger på bekvämt cykelavstånd och för den som söker grönområden för rekreation är det nära till såväl Trädgårdsföreningen som Vallaskogen.

Sammantaget ett kompromisslöst boende med promenadavstånd till city där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Varmt välkommen!

Mer om mäklarna