T1/ Valla, Linköping

Fanjunkaregatan 111

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAT GAVELRADHUS I ATTRAKTiVT OMRÅDE /T1

Varmt välkomna till detta supertrevliga familjeradhus i attraktiva T1 om 99 välplanerade kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan. På entréplan finner vi bland annat ett snyggt renoverat kök i vitt med en matplats som rymmer hela familjen invid fönstret, ett smakfullt helkaklat våtrum med dusch samt tvättdel. Vi finner även ett sovrum och ett ljust och trivsamt sällskapsrum med utgång till uteplatsen som vetter mot soligt söderläge.

En trappa upp finns två stora sovrum och ett otroligt snyggt, helkaklat duschrum.

Bostaden har renoverats varsamt under de senaste åren i stilsäker och snygg stil. Ett hem att bara flytta in i och börja bo!

Stabil förening med välskötta fastigheter och god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage i länga.

T1/Valla har ett strategiskt läge med kort promenad/cykelavstånd till såväl Linköpings innerstad som Universitetet och Mjärdevi. Goda bussförbindelser med övriga staden. Ett familjevänligt område med flera lekplatser, dagis och skolor i närheten. Här finns även närhet till mataffär, vårdcentral, BVC, apotek och djursjukhus. För den som gillar att vistas i naturen finns lummiga Vallaskogen på krypavstånd!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna