T1/ Valla, Linköping

Furirgatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk marktrea i populära T1

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig marktrea med ett ostört läge i attraktiva T1. Här bjuds du på såväl en väl tilltagen uteplats i bästa solläge och en inglasad balkong med morgonpigg läge, perfekt plats att inta morgonkaffet på. Bostaden är disponerad på 84,5 kvadratmeter och inrymmer två bra sovrum, socialt vardagsrum, snyggt kök med matplats, genomgående fina parkettgolv, stilrent duschrum samt en bra klädkammare.

Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och badrum vilket gör att detta är ett perfekt tillfälle för dig som bara vill flytta in och trivas från första stund. Hela lägenheten karaktäriseras av generösa och sociala ytor, trevliga ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck och en mysig atmosfär.

Närområdet är mycket lugnt och rogivande. Den trevliga balkongen vetter åt öster och uteplatsen åt väster, vilket bidrar till många härliga soltimmar varje dag.

Bostadsrättsföreningen bildades 1989 och består av 92 lägenheter. Föreningen är ansluten till HSB och har en stabil ekonomi, väl underhållna fastigheter och en etablerad styrelse. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband.

Här bor man med ett strategiskt läge med 10 minuters promenad till Innerstaden och bekvämt cykelavstånd till Universitetet. I närområdet finns en välsorterad matbutik, skolor och förskolor samt goda kommunikationsmöjligheter. Naturen finns inom räckhåll med rekreationsområden som bl.a. Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna