T1/Centralt, Linköping

Furirgatan 9

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

Tilltalande gavelfyra med ett av T1:s bästa lägen!

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig gavelfyra med ett ostört läge på andra våningen i hus med hiss i attraktiva T1. Bostaden är disponerad på 105 kvadratmeter och inrymmer tre sovrum, vardagsrum, kök med matplats, duschrum, gästtoalett och klädkammare.

Lägenheten är renoverad 2017 vilket gör att detta är ett perfekt tillfälle för dig som bara vill flytta in och trivas från första stund. Hela lägenheten karaktäriseras av generösa ytor, trevliga ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en insynsskyddad atmosfär.

Närområdet är mycket lugnt och rogivande. Den trevliga balkongen vetter åt söder vilket bidrar till många härliga soltimmar varje dag.

Bostadsrättsföreningen bildades 1989 och består av 92 lägenheter. Föreningen är ansluten till HSB och har en stabil ekonomi, väl underhållna fastigheter och en etablerad styrelse. Månadsavgiften på 6 744 kr inkluderar värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och bredband.

Här bor man med ett strategiskt läge med 10 minuters promenad till Innerstaden och bekvämt cykelavstånd till Universitetet. I närområdet finns en välsorterad matbutik, skolor och förskolor samt goda kommunikationsmöjligheter. Naturen finns inom räckhåll med rekreationsområden som bl.a. Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna