T1/Centralt, Linköping

Drabantgatan 37

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 095 000 kr
Månadsavgift: 4 193 kr/mån

Bekvämt boende utan insyn och balkong i söderläge!

Nu har vi det stora nöjet att presentera en ljus och trivsam trea med ett fritt läge i omtyckta T1!

Bostaden är belägen på tredje våningen i hus med hiss. Lägenheten är disponerad på 75 välplanerade kvadratmeter. Invändigt präglas bostaden av ett fint, genomgående skick med samtliga rum i fil. Modernt, stilrent kök med full maskinell utrustning, matplats och utgång till balkong i söderläge, vardagsrum med fina ljusinsläpp, två rymliga sovrum, väl tilltagen hall med gott om garderober samt ett fräscht badrum med tvättmaskin.

Hela lägenheten andas trivselkänsla med sitt höga, fria läge som bidrar till begränsad insyn och en lugn, avkopplande atmosfär.

Brf Drabanten är en stor förening med 147 lägenheter. Det finns även 4 lokaler som föreningen hyr ut. Föreningen bildades 2008 och har en solid ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bra faciliteter i form av gårdshuset "Kronan" där det finns bubbelpool, bastu, dusch, toalett samt en större lokal med ett pentry. Det finns tillgång till verkstad/snickeri, bilhall och enklare gym. Det finns även en övernattningslägenhet som går att hyra för tillresande gäster!

Området är mycket lugnt och trevligt med bra närservice inpå knuten. Bl.a. ligger välsorterad matbutik bara ett stenkast bort. På bekvämt avstånd ligger även US, vårdcentral och BVC. På en kort promenad är man mitt inne i citypulsen med dess utbud på butiker, restauranger och caféer och på en kort cykelfärd är man på Universitetet. Bostaden är perfekt lämpad för såväl den yngre som den äldre.

Värd att besöka, kontakta mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

T1/Centralt, Linköping

Drabantgatan 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 050 000 kr
  • 2 050 000 kr Budgivare 1 2024-05-02 10:46