Södra Ekkällan, Linköping

Skvadronsgatan 11

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Markplanstrea med egen uteplats samt inglasad balkong

Tilltalande marktrea med både uteplats mot den lugna gården i bästa västerläge och en inglasad balkong med skön morgonsol!

Med ett attraktivt läge i populära Södra Ekkällan saluför vi nu denna tilltalande marktrea med både uteplats mot den lugna gården i bästa västerläge och en väl tilltagen inglasad balkong med härlig morgonsol! Lägenheten ligger i suterräng, med en trappa upp från gatan samt med markplan in mot innergården.

Fantastisk planlösning med öppet mellan kök, matplats och sällskapsrum vilket ger bostaden rymd och karaktär. Stilrent kök i vitt med en maskinpark från Electrolux och Husqvarna som erbjuder goda arbetsytor och rymlig matplats. Två bra sovrum med förvaring bakom skjutgarderoberna. Från ett av sovrummen finns utgång till den inglasade balkongen. I anslutning till sovrummen finns även en praktisk klädkammare. Sällskapsrum med utgång till uteplatsen som vetter mot innergården. Här kommer många stunder att tillbringas.
Stort badrum med dusch och egen tvättdel som består av tvättmaskin, torktumlare, praktisk arbetsbänk sam väggfast skåp.

Brf Parkkällan är en mycket populär och välmående förening med goda ekonomiska förutsättningar. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. En garageplats kostar 750 kr/månad och uteplatserna kostar mellan 350-425 kr/månad. I föreningen finns även ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd och källsorteringsrum. Dessutom finns möjlighet att kunna nyttja en övernattningslägenhet.

Södra Ekkällan är ett eftertraktat område som stoltserar med ett attraktivt läge. Här bor ni mitt emellan stadspulsen och naturen, med 5 minuters cykelavstånd till till city och det vidsträckta naturreservatet Tinnerö Eklandskap alldeles intill. På några minuters promenad från porten når ni en välsorterad matbutik, förskola, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och inom cirka 10 minuters cykelavstånd når ni Campus Valla, Linköping Science Park och SAAB. Området erbjuder goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Sammantaget är detta en tilltalande och bekymmersfri bostad som det bara är att flytta in i. Som bäddat för långvarig trivsel!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Skvadronsgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.