Södra Ekkällan, Linköping

Befälsgatan 5

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

Markfyra med två uteplatser

Nu ges chans att förvärva en attraktiv fyra i markplan i trivsamma Södra Ekkällan!

Lägenheten ligger med ett bekvämt markplansläge och erbjuder tre sovrum i varierande storlekar, ett socialt utformat vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett helkaklat badrum med badkar och egen tvättdel samt en helkaklad gästtoalett med dusch. Ni välkomnas av en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck. Smarta förvaringslösningar i form av en klädkammare och i master bedroom, finns en bra garderobsvägg och en altandörr ut till uteplatsen.

Det fina med just denna lägenhet är att den har fönster i tre väderstreck och två uteplatser varav den ena med utsikt mot den porlande bäcken. Uteplatsen mot bäcken har trallgolv och gräsmatta med fina träd och buskar som skyddar mot insyn sommartid, den andra uteplatsen är plattsatt. Uteplatserna erbjuder sol från förmiddagen till eftermiddag.

Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med delvis nymålade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välskött och den lugna, omgivande atmosfären från närområdet bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig.

Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Mer om mäklarna