Södra Ekkällan, Linköping

Bataljonsgatan 33

  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt
bud 1 950 000 kr
Månadsavgift: 3 596 kr/mån

Generös tvåa med attraktivt läge i Södra Ekkällan

Perfekt tvåa med generösa kvadratmeter och goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds en social planlösning mellan vardagsrummet, matdelen och det fullutrustade köket, som går i den vita linjen. Hela lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar. Härligt ljusflöde sipprar in från de stora fönsterpartierna.
Sovrummet, rymmer med enkelhet dubbelsängen och extra förvaring om så önskas. Stilren våtrumsmiljö med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns även en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och tumlare samt bänkyta och överskåp. I förvaringsform finns flera rymliga skjutdörrsgarderober samt ett stort förråd i källaren.

I populära Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns den stora matbutiken Coop Extra, pizzerior och Friskis & Svettis. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet med flera stora arbetsgivare och ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 10 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Bataljonsgatan 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.