Södra Ekkällan, Linköping

Honnörsgatan 6

REDO™
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Livskvalitét med slående utsikt/Södra Ekkällan

Välkomna till denna magiska gavellägenhet belägen högt upp i huset och som bland annat stoltserar med en ljuvlig balkong om 9 kvm mot skogsdungen i bästa solläge. Här kan man följa årstidernas förändringar, det är som en levande tavla.

När du kliver innanför dörren möts du av att detta är en bostad utöver det vanliga. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrummet ger plats för stor social yta. Ljusinsläppet är magiskt, stora fönsterpartier mot tre väderstreck. Här kan du skåda trädtopparna och bara njuta. Helt befriad från insyn

Det påkostade och snygga köket bjuder på luckor i en varmgrå färg som bidrar till ett djup i lägenheten. Här bjuds på integrerad kyl, frys och diskmaskin, bänkskivan är i ljus kvartskomposit som matchas snyggt med kaklet ovanför. Förvaring och goda arbetsytor.
De tre sovrummen är bra i storlek och passar familjens alla medlemmar. Här har man valt till så att det är ljudreducerad mellanvägg mellan sovrum och vardagsrum Vidare in når vi ett stort helkaklat duschrum som är utrustat med både torktumlare och tvättmaskin med mycket förvaring ovanför, detta badrum är även utrustat med golvvärme och handdukstork. Intill det stora badrummet ligger en separat gästwc.

I bostaden finns gott om förvaring, i hallen finns både en skjutgarderob och ingång till en klädkammare. I två av sovrummen finns skjutgarderober.

Brf Gläntan 1 är en populär och nybildad förening med goda ekonomiska förutsättningar. Föreningen disponerar över garage och parkeringsplatser som de boende kan hyra. I föreningen finns det även cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och en inbjudande och trevlig innergård.

Södra Ekkällan är ett attraktivt läge med närhet till fina promenadstråk i naturområden som Tinnerö Eklandskap och Linköping city på gångavstånd. På gångavstånd har du även matbutik, restauranger, förskola, skola samt gym. Ett stenkast ifrån ligger Universitetssjukhuset, hälsouniversitetet samt garnisonen. Området erbjuder bra bussförbindelser till Linköpings resecentrum samt Norrköping för den som pendlar.

Varmt välkomna att höra av er!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Honnörsgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.