Skäggetorp, Linköping

Skäggetorpsgatan 8

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAD & FIN ETTA I MARKPLAN

Välkommen in till denna fina etta, bekvämt belägen på markplan. Lägenheten är i gott skick, både hall och rum har nytapetserade väggar. Köket är snyggt renoverat med bra förvaring, här finns plats för ett frukostbord. Från köket finns även utgången till uteplatsen.
Bra rum som är enkelt att möblera, här finns gott om plats för såväl soffa, säng som arbetsplats. Rummet har fönster åt två håll som ger fint ljusinsläpp.
Helkaklat och fräscht badrum med badkar.

Lägenheten är perfekt för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende med allt du behöver nära till hands. Här finns gott om plats för både hemmakontor och avkoppling, och den härliga uteplatsen har utrymme för trädgårdsgrupp med möjlighet att njuta av solen och friska luften.
Här finns gott om grönområden och natur nära inpå, samtidigt som du har smidiga kommunikationer som tar dig snabbt och enkelt till stan. Endast 100 m bort ligger Skäggetorp C med dess utbud, här finns bland annat matbutiker, restauranger och postutlämning.

Här bor du tryggt och bekvämt i en ekonomiskt solid förening som är en av Linköpings största och mest välorganiserade. Föreningen består av 546 lägenheter och erbjuder sina medlemmar en förmånlig månadsavgift samt ett brett utbud av faciliteter såsom gym, bastu, samlingslokal, övernattningslägenheter, snickarverkstad, tvättstugor, återvinningsrum och parkeringsplatser.

Sammantaget är detta den perfekta lägenheten för förstagångsköparen, studenten eller det mindre hushållet som värdesätter ett bekvämt och bekymmersfritt boende att trivas i under många år framöver.

Mer om mäklarna