Övre Vasastaden, Linköping

Thorells gata 3

REDO™
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Övre Vasastaden och denna stilrena tvåa!

Med glädje presenterar vi nu denna 2:a byggd 2017 i populära och lugna Övre Vasastaden. Här bor du i en lägenhet med välplanerade 42 kvadratmeter, optimalt för en organiserad och trivsam vardag. Stig in i hallen som direkt öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här finner du plats för att hänga av dig ytterkläderna. Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning med insläpp av mycket naturligt ljus, samt en fransk balkong. Här får du plats med soffgrupp och matgrupp för minst fyra personer. Sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och rymmer plats för säng och skrivbord. I sovrummet finner du även en garderob med skjutdörrar och gott om utrymme för förvaring. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, kommod och WC, fräscht och helkaklat.

Bostadsrättsföreningen strävar efter att skapa en hög livskvalitet för sina medlemmar. Utöver den vackra innergården finns tillgängliga faciliteter så som gym och en exklusiv relaxavdelning med bubbelbad och bastu. För gäster från långväga håll erbjuds ett bekvämt övernattningsrum med eget duschrum. Föreningen tillhandahåller även ett parkeringsgarage, cykelrum och lägenhetsförråd.

Övre Vasastaden representerar ett eftertraktat innerstadsområde, vilket utgör en förlängning av den redan etablerade och populära Vasastaden. I Brf Vasastaden bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till stadens centrum med dess rika utbud av kultur och restauranger. I närområdet finns grönskande parker och vackra promenadstråk längs Stångån. För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen, med goda kommunikationer via buss och cykelförbindelser till resten av staden. Närmaste matbutik finns bara ett stenkast bort!

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Övre Vasastaden, Linköping

Thorells gata 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.