Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 30

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Idealisk 4:a med genuin hemkänsla

Nu ges chans att förvärva en mycket attraktiv fyrarummare i Hagaberg, där stadsmiljön slutar och eklandskapet tar vid. Ett vinnande boendekoncept för såväl den yngre som den äldre med närhet till det mesta.

Denna välskötta lägenhet är insynsskyddad och ligger på andra våningen i hus med hiss och är disponerad på 96 kvadrat. Bostaden inrymmer tre sovrum, ett socialt utformat vardagsrum, ett rymligt kök med matplats samt två helkaklade badrum varav det ena med tvättavdelning. Det finns en trevlig balkong i söderläge som har en rogivande vy ut över Tinnerö Eklandskap.

Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med målade/tapetserade väggytor, enhetligt ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här är man med begränsad insyn och detta i kombination med närområdets lugna atmosfär bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig. Utemiljön i området är mycket barnvänlig med fina, grönskande innergårdar med gott om plats för lek och spring.

BRF Generalen är en solid och ekonomiskt välmående förening med en engagerad styrelse som gör mycket gott för de boende. Föreningens fastigheter är välskötta och det finns tillgång att hyra bilplats för den som behöver. Den förmånliga månadsavgiften på 5 638 kr inkluderar värme, vatten, tv/bredband och sophämtning. Ett stort plus med just denna bostad är att det finns ett stort källarförråd och tillgång att nyttja en gästlägenhet.

I hemtrevliga Hagaberg bor ni med promenadavstånd till Trädgårdsföreningen och innerstan. Ett optimalt läge för barnfamiljen med skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd. Det finns även ett utbud på flera småbutiker, bageri, blomsteraffär, frisör, restauranger, bensinmack, träningsanläggningar och livsmedelsaffär i närområdet. Det finns även en ny aktivitetspark med bl.a. fotbollsplan och klätterställningar. Några hundra meter från bostaden finns bron över till Tinnerö Eklandskap vilket innebär att du bor precis i gränslandet mellan staden och naturen. Bara att ta på sig promenadskorna och ge sig ut och njuta av lugnet när som helst!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna