Hagaberg, Linköping

Kompanigatan 76

Såld
  • 3 rum
  • 111,8 kvm
  • Bostadsrätt

Storslagen kungsvåning högst upp i huset med dubbla balkonger

Välkomna till denna ljusa och fina lägenhet högst upp i huset, belägen på Kompanigatan 76!

Här erbjuds generösa ytor på 112 kvadrat med fönster i fyra väderstreck och en fantastisk utsikt över Linköpings stadssiluett med bl.a. Domkyrkan och glimtar av sjön Roxen. Bostaden disponeras idag som en stor trea men går med enkelhet att omvandla till en fyra.

En klar fördel med denna bostad är att du bor ensam på detta våningsplan. Det som kännetecknar lägenheten allra mest är att det är en socialt utformad lägenhet, perfekt lämpad för festligheter och middagar med vänner. Här kan du även njuta till fullo av hemmamys med egen bastu och bubbelbad. Vintertid kan du svalka av dig efter bastun på den inglasade balkongen eller sitta i solen på den andra balkongen.

Redan när du kliver in genom entréhallen väcks nyfikenheten till liv. Hela lägenheten har ett enhetligt, vitlackat trägolv och det man slås av är den härliga öppenheten som skapats mellan köket och det spatiösa vardagsrummet. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna och känslan av att befinna sig på "top floor" utan insyn bidrar till en påtaglig hemkänsla. Nuvarande ägare njuter av att det är så tyst eftersom du inte har grannar intill sig och ingen genomfartstrafik som stör.

I lägenheten har ingenting lämnats åt slumpen och för dig som vill få utlopp för livskvalité varje dag är det en optimal bostad. Det stora, helkaklade badrummet har både dusch, bubbelbadkar och bastu. Köket är mycket påkostat med en en snygg bänkskiva i natursten, kyl och frys med is/vattenmaskin, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn med kombinerad mikro i bekväm ståhöjd samt integrerad kaffemaskin som kronan på verket. Köket erbjuder även riktigt bra skåpsförvaring och väl tilltagna arbetsytor. Intill köket finns en separat tvättstuga med helt nya maskiner från LG. Vardagsrummet är utrustat med ett inbyggt, påkostat ljudsystem som bidrar till renodlad biokänsla när det är dags för filmmys. Utöver detta finns det elektriska rullgardiner i fönstren.

Möjligheten att avnjuta ett trevligt balkonghäng står på mångas kravlista - det fina med denna bostad är att du får två balkonger att välja mellan. En inglasad i rakt söderläge och en utan inglasning i rakt västerläge. Du kan alltså njuta av solen från tidig förmiddag tills den går ner på kvällen.

Det finns två sovrum i varsitt hörn av bostaden, bägge två har fönster i hörnet vilket skapar en fin vy och ljusinsläpp från två håll. Ena sovrummet har en separat walk-in-closet och det andra har ett generöst garderobsparti bakom skjutdörrar.

I anslutning till hallen finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch och toalett. Här finns även ett lägenhetsförråd som tjänstgör som hemmakontor hos nuvarande ägare.

Föreningen är stabil och välskött med engagerade medlemmar och god ekonomi. Det finns möjlighet att hyra garage i källaren för dig med bil, vilket också är väldigt bekvämt eftersom du bara tar hissen rakt ner i källaren till garaget. Förutom garage finns även möjlighet att hyra parkering utomhus. Det finns även tvättstuga och övernattningslägenhet som ett plus i kanten.

Sammantaget är detta en bostad som inte lämnar något åt slumpen. Lägesmässigt ligger bostaden optimalt till i ett område där du likaväl kan snöra på dig löparskorna för en promenad/springrunda i närliggande Tinnerö Eklandskap som att du kan ta på dig finskorna och promenera in till city för ett restaurang- eller biobesök. Här erbjuds direkt närhet till både US och Garnisonsområdet samt cykelavstånd till Mjärdevi och SAAB.

Mer om mäklarna