Gottfridsberg, Linköping

Vretagatan 25

Såld
  • 2 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt

TVÅA MED ETT SUPERBT LÄGE/ TORNHAGEN-GOTTFRIDSBERG

På bra adress i Tornhagen/Gottfridsberg erbjuder vi nu denna charmiga och otroligt ljus tvåa med ett superbt läge, högst upp i huset!

Stort och fint vardagsrum med balkong i solglatt söderläge, charmigt uppfräschat kök i vitt med fina originaldetaljer bevarade samt matplats lagom för fyra gäster. Sovrummet vetter lugnt och tryggt med fönster mot den lummiga innergården, här finns gott om plats för dubbelsäng samt extra byrå om så önskas. Bostaden erbjuder bra förvaring, i hallen finns tre garderober och ytterligare två garderober finns i sovrummet.

En perfekt lägenhet med trivsamma och välplanerade kvadratmeter. De senaste åren har man bla lagt in parkettgolv i hall och sovrum, installerat diskmaskin samt bytt ut tvättställ i badrum.

Lägenheten kännetecknas av fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och balkongen har du utsikt över villaområdet och dess takåsar.

Förening med mycket god ekonomi och flera gemensamhetsutrymmen som t.ex. bastu, gym och gästlägenhet.

Perfekt för dig som vill bo i en yteffektiv och trevlig tvåa utan att behöva göra någon om du inte tvunget vill. Är du student är detta ett kanonläge med närhet till Universitetet men även till citypulsen, mataffär och grönområde.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna